Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
04
iun.

Artistic Vision by Donna Carina – ediția a IV-a

Artistic Vision, spectacolul profesionist de hair styling și make-up revine cu cea de a VI-a ediție și totodată cu invitați speciali, reprezentativi pentru ai noștri beauty creators. Evenimentul va avea loc duminică, 10 iunie, începând cu ora 18:00 in Gradina Palas.

Scopul prezentarii din acest an, este de a vă introduce tendințele londoneze în materie de păr, make-up și nu numai. Veți fi surprinși de o explozie de culori, coafuri, dar și de surprizele pe care vi le-am pregătit.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți diferiți invitați remarcabili prin munca și succesele lor, printre care și renumitul hair-stylist Lucian Busuioc, trainer Wella Professionals. În ultimii ani, acesta s-a situat pe primele locuri în lume in materie de tunsoare și culoare, iar anul acesta a reușit performanța de a ajunge locul 1 mondial. Vă invităm să îl cunoașteți, să îl urmăriți și să îl admirați alături de noi, echipa Donna Carina.

Gina Mocanu și Lucian Grabovinschi sunt foști colaboratori ai saloanelor Donna Carina și în același, timp doi hair-stylisti recunoscuți în saloanele și academiile din Londra datorită meritelor artistice dobândite de-a lungul carierei lor. Aceștia vă vor încanta cu un moment special ținut în cadrul prezentării.

Așa cum am menționat, vom prezenta noile tendințe și în materie de make-up, așadar, veți avea ocazia să asistați la un numar special de body painting sub îndrumarea make-up artistei Raluca Bordeianu, aceasta profesând de mulți ani în Londra.

Nelipsite vor fi momentele artistice, unul dintre acestea fiind susținut de Quasar Dance, cel mai mare club de Street Dance din Iași, având în prezent peste 250 de cursanți. Pe lângă antrenamentele pentru concursuri și spectacole, aceștia organizează diferite evenimente precum petreceri, flashmob-uri sau evenimente caritabile. Daca avem dans atunci trebuie sa fie și muzică. Un alt invitat special este Noviss Band, o formație ce are numeroase cover-uri la portofoliu, prezentă la evenimente din toata țara, cântând alaturi și de nume mari ale folclorului românesc.

Vă așteptam așadar, pe cei mai pasionați, cât și pe cei amatori, la spectacolul Artistic Vision by Donna Carina, Ediția a VI-a.