Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
01
nov.

Barba scurta 2016-2017

Barba a reprezentat in ultimii trei ani cel mai fulminant trend din lumea masculina. Indiferent de lungimea si desimea sa, barba inca este un “accesoriu” la moda. Barbatii investesc din ce in ce mai mult timp si resurse financiare in ingrijirea acesteia.

Pentru iarna anului 2016 stilistii propun ca trend principal barba scurta care urmeaza fidel linia fetei. Barbile voluminoase de tipul “Rasputin” sunt de domeniul trecutului, fiind mai greu de intretinut si ingrijit.

Barba scurta este un look versatil care se potriveste cu majoritatea tunsorilor si creeaza o imagine smart casual. Forma acesteia urmeaza unghiurile fetei, barba fiind mentinuta cat mai aproape de pometi, cu lungimea firului de par de aprox. 1 cm. Partea dinspre barbie este lasata putin mai lunga pentru a crea senzatia de lungire a fetei si pentru a da barbii o forma mai masculina.

Un studiu realizat in randul femeilor releva faptul ca acestea gasesc ca lungime atractiva barba nersa de cateva zile, de 10 centimetrii, mai exact. Acest tip de crestere a barbii se pastreaza in trend pentru sfarsitul anului 2016, iar specialistii recomanda o ingrijire atenta a tenului, acesta fiind mai vizibil printr-o barba nerasa de curand.

Barba imperiala se mentine in top, ea fiind purtata de barbatii increzatori si curajosi. Pentru a intretine acest aspect este nevoie de multa rabdare si pricepere insa, barba imperiala scoate in evidenta din multime orice barbat. La acest tip de look specialistii recomanda ca mustata sa fie purtata mai lunga decat barba pentru un aspect mai dramatic.

O barba trebuie sa se remarce in primul rand printr-un aspect ingrijit, indiferent de forma sau lungimea aleasa. Industria cosmetica pune la dispozitia barbatilor game intregi dedicate ingrijirii firelor de par ale barbii. Pentru un look cu adevarat impecabil este recomandata interventia stilistilor.

In saloanele Donna Carina personalul va sta la dipozitie cu toata experienta lor pentru a va ajuta sa obtineti look-ul pe care vi l-ati dorit intotdeauna.