Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole

Noutati salon Donna Carina
10
sept.

20% discount pentru cursul de COSMETICĂ

Toamna aceasta vine cu surprize și concursuri! Vrem să oferim 20% reducere celor interesați de cursul de COSMETICĂ. Cum obții această reducere? ✅Intră pe pagina Academia Donna Carina și dă-ne un like ✅Intră pe pagina Donna Carina și dă Like & Share ultimei postări  ✅Taguiește două prietene pe care ai vrea să le aduci cu tine la curs  Cei 3 câștigători vor fi aleși și anunțați pe 23 septembrie.
08
aug.

Performanță în frumusețe – City Puls

Echipa Donna Carina a fost prezentă în cadrul emisiunii City Puls, unde au vorbit despre ce înseamnă saloanele de înfrumusetare Donna Carina, despre prezentarea Artistic Vision și despre cei 7 finaliști ai concursului National Trend Vision Award organizat de Wella. Tehnică, răbdare, devotament, sete de cunoaștere – toate acestea stau în spatele meseriei de hair-stylist. Vladimir și Alexandru, doi dintre lectorii Academiei Donna Carina, au avut ocazia să vorbească despre ce implică atât meseria lor, cât și ce înseamnă academia, în emisiunea City Puls. Puteți urmări reportajul chiar aici https://youtu.be/9dt2jt7qNYA sau pe profilul de Facebook.
26
iul.

National Trend Vision Award 2017

Claudia Leahu, unul dintre stiliștii Donna Carina, a câștigat premiul 1 la secțiunea Long Hair din cadrul concursului National Trend Vision Award 2017. Suntem mândri să o avem în salonul nostru! Pe stiliștii Donna Carina ce s-au calificat în finala concursului, îi puteți vedea pe 3 octombrie la Gala Wella, care va avea loc în București. Apropo, ați văzut modelul Claudiei din cadrul spectacolului Artistic Vision? Pozele pot fi găsite pe pagina de Facebook Donna Carina. 
04
iul.

Artistic Vision – ediția a VI-a

A fost o atmosferă minunată la cea de a VI-a ediție a spectacolului Artistic Vision by Donna Carina, iar aici puteți vedea modelele și creațiile stilistilor nostri. Realizarea spectacolului nu ar fi fost posibilă fără a avea în spate o echipă talentată și muncitoare precum echipa noastră de stiliști. Fie că sunt traineri la academie, fie ca sunt doar în salon, fie că au vechime sau nu, fiecare dintre ei este o parte importantă a echipei! Modelele trainerilor Academiei Donna Carina au fost o apariție încântătoare și au adus cu ei culoare...
Read More
30
iun.

Reportaj Artistic Vision – ediția a VI-a

Am avut parte de multe culori și de un spectacol pe cinste, creat cu ajutorul stilistilor Donna Carina, dar și cu ajutorul invitaților speciali. Artistic Vision by Donna Carina – ediția a VI-a – un reportaj făcut de Antena 1 Moldova.  
1 2 3 27