Rezervari Palas Mall - 0748.284.343          Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185               Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
08
iun.

Extensii De Par Naturale – Incearca Extensiile De Par Naturale Donna Carina Iasi La Cel Mai Competitiv Pret

Servicii De Infrumusetare Unice In Iasi

Extensii De Par Naturale In Iasi

Salonul De Infrumusetare Donna Carina Iasi Ofera Preturi Competitive, Inalta Calitate A Serviciilor De Infrumusetare Si Reduceri De Preturi Pentru O Mare Parte Dintre

Serviciile De Infrumusetare Si Produsele Profesionale De Infrumusetare

Programeaza-te Acum! – 0232.232.986, 0722.666.166

La Salonul De Infrumusetare Donna Carina Iasi puteti beneficia de cel mai bun raport calitate pret pentru extensiile de par naturale, alaturi de reducerile de preturi oferite in cadrul promotiilor saptamanale si periodice ale salonului de infrumusetare Donna Carina Iasi.

In salonul nostru orice clienta isi poate monta extensii de par 100% naturale de orice culoare.

Costul acestui serviciu de montare extensii de par naturale, se discuta in salon in functie de necesitatile clientei, unele doamne preferand sa si le monteze pentru lungimea parului, altele pentru desime.

De asemenea, avem si extensii de par naturale violet, ciclamen, albastre, albe, blond gri, fraise, care se monteaza doar cateva suvite de par pentru a da un efect deosebit tunsorii, sau culorii pe care o avem. Acestea se pot achizitiona la pretul de 20 lei suvita.

Este de preferat ca doamnele sa isi monteze extensii cu clamite deoarece acestea nu afecteaza in nici un fel parul natural, se pot refolosi dupa ce le dai jos.

Ele se ingrijesc foarte usor, daca la spalat avem grija sa samponam cu grija extensiile, folosind doar balsam dupa samponare.

Pentru coafat un par cu extensii se folosesc produse ca spuma pentru radacina, mousse, doar atat pentru a nu incarca parul si nu se intinde pe extensii pentru a nu se incalci cu usurinta iar la final putin fixativ mai mult la calota.

Daca totusi se prefera extensii cu keratina sau silicon se pot monta , trebuie ingrijite cu mai multa atentie pentru a nu se rupe parul personal.

Va asteptam sa beneficiati de acest serviciu al nostru , asigurandu-va de calitatea produselor noastre .

Donna Carina: Preturi Competitive Si Servicii Profesionale De Infrumusetare (Donna Carina – Cel Mai Cautat Salon De Infrumusetare Din Iasi)