Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
04
apr.

Ce tip de breton ti se potriveste?

Cand vorbim despre schimbari radicale de look, bretonul apare mereu in discutie ca alternativa pe langa colorarea parului.

Desi este un hairstyle care ne incanta, mai ales cand il vedem perfect aranjat pe fruntile celebritatilor, trebuie sa avem in vedere faptul ca bretonul necesita atentie tot timpul, altfel riscam sa ne compromitem complet aspectul.

breton3

Daca totusi sunteti pregatite sa incercati acest hairstyle clasic, este bine sa stiti ce tip de breton sa alegeti in functie de forma fetei voastre.

Femeilor cu forma fetei patrata li se potriveste un breton voluminos in partile laterale, a carui lungime se opreste sub sprancene, pentru a nu masca ochii. Partea din mijloc este filata foarte subtire, astfel ca forma fetei devine perfect incadrata.

Femeile cu fata rotunda pot opta cu succes pentru un breton scurt, des, cu o taietura mai curbata pentru a pune accent pe structura osoasa a fetei. In cazul acestui tip de breton trebuie acordata atentie speciala tunsorii pentru a nu face fata sa para si mai rotunda decat este deja.

Fata in forma de inima este caracterizata de o barbie foarte ascutita, de o frunte lata si inalta . Pentru a indulci o astfel de fizionomie este ideal un breton tuns in diagonala, care atrage atentia privitorului in zona ochilor. Stilistii recomanda purtarea unui breton filat, in trepte, cu partea cea mai scurta la nivelul arcadei, iar partea lunga ar trebui sa atinga coltul ochiului.

Fata ovala se potriveste cu orice tip de breton, insa cel drept, tapat si usor filat accentueaza mai bine trasaturile. Lungimea ideala este situata intre sprancene si pleoape, usor mai lung spre margini. Aceasta lungime permite purtarea bretonului atat drept peste frunte cat si coafat intr-o parte sau pe mijloc.

Femeilor cu fruntea ingusta le este recomandata purtarea unui breton tuns in diagonala, a carui margini se pierd printre firele de par de la nivelul pometilor. Aceasta tunsoare are scopul de a crea senzatia de alungire a trasaturilor fetei. La polul opus, femeile cu fruntea lata pot opta pentru un breton rotund care ascunde acest defect si in acelasi timp evidentiaza frumos zona pometilor.

Indifent de fizionomia fiecareia, exista un tip de breton care sa se potriveasca cu orice trasatura si forma a fetei. Tebuie doar sa-l descoperiti pe cel potrivit dumneavoastra. In saloanele Donna Carina stilistii nostri va stau la dispozitie cu toata experienta lor pentru a va ajuta sa va alegeti bretonul potrivit. Va asteptam in saloane!