Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
26
mart.

Diagnoza si tratament gratuit cu produse MoroccanOil

Donna Carina te invita la seminarul la care primesti GRATUIT diagnoza si tratamentul potrivit pentru parul tau! Vino pe 4 Aprilie 2017, incepand cu ora 15,00 in salonul nostru din Palas Mall si fa cunostinta cu produsele MoroccanOil.

Detalii veti afla de la gazdele noastre Diana Balba (Brand Manager International) si Beatrice Boureanu (Ambassador).

Accesul se face doar pe baza de invitatie si programare: 0748 28 43 43.

 

MOROCCANOIL – A WORLD OF OIL INFUSED BEAUTY

 In ultimii zece ani, produsele Moroccanoil au devenit foarte rapid un veritabil fenomen mondial, iubit de zeci de celebritati, stilisti de podium, film si televiziune, beauty editori de top si de toate femeile din intreaga lume. Moroccanoil ofera produse inovative, usor de folosit si performante, care transforma in mod dramatic toate tipurile de par, asigurand rezultate notabile: un par mult mai frumos, sanatos si cu un aspect natural. Produsele Moroccanoil se remarca datorita texturii ușoare, rezultatelor cu aspect foarte natural si datorita felului unic in care se absorb instant în par, făra sa lase reziduuri. Formulele exclusive nu numai ca lasa parul strălucitor si fin, dar îmbunatatesc starea acestuia, pentru un aspect mai sanatos si mai frumos cu fiecare utilizare. 

Unul dintre cele mai spectaculoase produse Moroccaoil este tratamentul sub forma de ulei, care nu ar trebui sa lipseasca din rutina de ingrijire a nici unei femei. Este primul produs creat de acest brand si la momentul lansarii sale a revolutionat industria de beauty prin crearea unei noi categorii de tratamente pentru par. Tratamentul este disponibil in doua variante: Original si Light. Varianta Light se adreseaza femeilor care au parul fin sau de culoare deschisa, iar varianta Original se potriveste tuturor tipurilor de par. Indiferent de forma pe care alegeti sa o folositi, veti observa ca acest ulei hidrateaza, netezeste, da luciu parului, ii intareste structura, il lasa moale si usor de coafat. De asemeni, tratamentul Moroccanoil descurca si regenereaza parul si ii reda elasticitatea. Este atat de versatil incat poate fi folosit atat ca produs de styling cat si pentru finish. Tratamentul Moroccanoil se aplica pe parul umed inainte de uscarea acestuia, dar poate fi folosit si zilnic ca ulei pentru varfuri, in functie de nevoile parului dumneavoastra.

O gama de produse nou lansata de Moroccanoil este cea structuranta. Aceasta contine trei produse: Dry Texture Spray, Beach Wave Mousse si Texture Clay. Acestea sunt produse de styling si sunt excelente pentru fixarea coafurilor lejere de zi cu zi, fara a incarca inutil parul. Gama structuranta Moroccanoil confera textura ideala parului aranjat, adaugand volum, hidratandu-l si restructarandu-l in profunzime. Ca toate produsele Moroccanoil, produsele din gama structuranta sunt imbogatite cu ulei de argan.

Mai multe detalii despre tratamentele si produsele Moroccanoil puteti afla de la brand ambassadorul Beatrice Boureanu, care va fi gazda evenimentului de marti, 4 aprilie, din salonul Donna Carina din Palas Mall.