Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
04
oct.

Gala Wella – National Trend Vision Award

Gala Wella – National Trend Vision Award, unul dintre cele mai așteptate și prestigioase evenimente ale industriei de hairdressing din România a avut loc pe 3 octombrie, la București. Ca în fiecare an, printre participanți s-au numărat și stiliștii saloanelor Donna Carina care au fost răsplătiți cum se cuvine pentru munca depusă.

În vara acestui an au avut loc semifinalele concursului National Trend Vision Award, unde au castigat 7 stiliști ai saloanelor Donna Carina, stiliști care totodată sunt și lectorii Academiei Donna Carina. Cei 7 semifinaliști – Vlad, Marius, Roxana, Razvan, Adrian, Alexandru și Mihai au trecut cu toții în marea finală a concursului, participând astfel la Gala Wella, un concurs de mari proporții unde s-au adunat cei mai mari stiliști din țară.

O experință unică cu siguranță și un mare pas pentru numele Donna Carina – stiliștii noștri au obținut cele mai multe premii din Iași, astfel:

People Choice Award – Vladimir Ciobanu

Bronze Award – Razvan Corneanu

Gold Award Cut and Color Man – Mihai Tufănescu

Gold Award Cut and Color – Alexandru Pruteanu

Platinum Award Cut and Color Man – Adrian Roșu

Surpriza serii a constat în premiul special INTERNATIONAL TREND VISION AWARD 2018 LISABONA  categoria COLOR AND STYLING, obținut de stilista Roxana Elena Rotaru, ce va reprezenta Romania mai departe.

Modelul cu care aceasta a participat este Carina Adochiței, cea care dă numele salonului însuși.

Împreună cu Alexandra Ioana Onuțu – make-up artist al salonului Donna Carina din Iuliu Mall și cu vestimentația asigurată de Nouvelle by Luciana, Roxana a reușit să aducă modelul său la un nivel foarte înalt. Acesta a fost apreciat de juriul Galei Wella, câștigând în final marele premiu și urmând ca Roxana să reprezinte România la Lisabona.

Suntem mândri că finaliștii unui astfel de concurs sunt lectorii Academiei Donna Carina și că pot împărtăși cunoștințele lor viitorilor hairstiliști.