Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
27
apr.

Laminarea genelor

Laminarea genelor este un tratament cosmetic ce consta in curbarea, colorarea si alungirea genelor naturale. Procedeul cuprinde cinci pasi, ca executie fiind asemanator cu tratamentul de extensie a genelor, insa avantajul laminarii il reprezinta folosirea unui ulei pe baza de keratina care mentine genele sanatoase, curbate si ajuta la cresterea acestora. Un alt avantaj al laminarii genelor este faptul ca, dupa aplicarea tratamentului genele devin mai puternice si cresc mai bine. Totodata, firele de par nu cad si nu isi schimba forma dupa somn.

Procedura laminarii genelor presupune ca prin pas curatarea si demachierea genelor. Acest pas va permite ingredientelor sa patrunda mai bine in firul de par. Urmatoarea etapa presupune aplicarea unui burete din silicon pe pleoapa superioara. Acesta este necesar pentru curbarea genelor. Pasul trei presupune aplicarea pe firele de par a unei substante speciale, apoi fiecare geana este curbata cu ajutorul unui instrument specific inspre buretelul de silicon. Rezultatul acestor patru pasi il reprezinta curbarea genelor si alungirea lor, dar si fixarea formei. La final se elimina buretelul din silicon si se aplica un ulei special, pe baza de keratina, de provenienta organica. Acest ulei hraneste genele si le ajuta sa creasca natural.

Intregul proces dureaza aproximativ o ora, iar produsele folosite nu contin chimicale puternice sau substante iritante, iar genele sunt ridicate, curbate si hidratate. In functie de dorintele clientelor, genele pot fi vopsite, daca si-au pierdut culoarea naturala. Laminarea prezinta alternativa naturala a extensiei de gene, pentru ca se realizeaza doar pe firele de par naturale (acestea nu trebuie sa fie prea scurte, sau foarte deteriorate), nu presupune intretinere ulterioara iar aspectul final arata mult mai natural. Rezultatele laminarii dureaza intre doua si trei luni.

Inainte a urma aceasta procedura este bine sa consultati un specialist. Cosmeticienii Donna Carina va stau la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari. Va asteptam intr-unul din saloanele noastre pentru mai multe detalii!