Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
24
oct.

Tinerete fara batranete – noile tratamente faciale LPG Mobilift M6

Tratamente faciale revolutionare

Compania franceza LPG Systems se ocupa de 30 de ani de realizarea si dezvoltarea dispozitivelor medicale destinate modelarii corporale, celulitei si a tratamentelor de intinerire. Tehnica bazata pe stimularea mecanica non-agresiva ofera rezultate naturale spectaculoase, de lunga durata. Noutatea prezentata de cei de la LPG se numeste “Mobilift M6” si reprezinta o noua generatie de tratamente antiimbatranire. “Mobilift M6” este un aparat revolutionar pe piata esteticii faciale, care stimuleaza tesuturile sa lucreze singure avand rezultate rapide, validate de un studiu unic. Acestui aparat i se ataseaza diferite capete de tratament (Endermolift, Ergolift), in functie de rezultatele ce se doresc a fi obtinute.

Tehnologia LPG Mobilift M6

Tehnologia dezvoltata de LPG se foloseste de mecano-stimulare pentru a actiona asupra fibroblastilor, care, asemenea unor arhitecti ai pielii sunt responsabili de crearea blocurilor de la baza dermului, conferindu-i textura catifelata. In urma tratamentului cu “Ergolift”, cercetatorii au descoperit ca fibroblastii au fost in stare sa se miste si sa secrete substante in piele, al caror efect scade o data cu inaintarea in varsta: colagenul care ii ofera pielii fermitate, elastina, care ii ofera elasticitate si acidul hialuronic, care o mentine hidratata. Studiul realizat pe 20 de subiecti a demonstrat ca noul capat de tratament “Ergolift” a avut un impact foarte eficient pe majoritatea cauzelor imbatranirii pielii.

Rezultate fara precedent:

+80% acid hialuronic – pielea este redensificata si rehidratata din interior

+46% elastina – pielea este mai supla si mai bine protejata impotriva liniilor de expresie

+21% riduri estompate – densitatea pielii este activata din interior

+23% fermitate – incetineste distrugerea colagenului si se accelereaza producerea de colagen nou

Pielea este de doua ori mai stralucitoare – cantitatea de enzime din piele “care lupta impotriva poluarii” se dubleaza pentru a inlatura “colgenul rau”.

Experienta Mobilift M6 incepe prin pregatirea pielii utilizand capatul de tratament facial “Endermolift”. Expertul LPG stabileste o evaluare initiala a pielii utilizand metoda proprie de evaluare LPG. In urma acesteia se determina protocoalele corespunzatoare pentru programul “Endermolift”, cu o frecventa de doua tratamente pe saptamana: activarea stralucirii, fermitate, reducerea ridurilor, redensificare, reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor, reducerea barbiei duble etc. Odata ce pielea este pregatita, expertul LPG va utiliza capatul “Ergolift” pentru a stimul pielea in mod intens dar placut: 30 de minute de stimulare neintrerupta pentru a reactiva procesul natural de intinerire.

Tratamentele cu “Ergolift” sau “Endermolift” sunt non-invazive, nedureroase si se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Tehnologia revolutionara care sta la baza lor permite actiunea “targetata” asupra zonelor cu probleme la nivelul tenului.

Mai multe detalii in brosura de prezentare (click aici)

Vino in salonul Donna Carina din Palas Mall Iasi pentru un tratament facial de intinerire a pielii fetei! Fa-ti o programare la 0748 28 43 43!