Rezervari Palas Mall - 0748.284.343          Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185               Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
08
Iun

Toxina Botulinica – Despre Botox Si Injectii Cu Botox In Cosmetica

Doctorii folosesc uneori termenul de BOTOX discutand despre tratamentul cu VISTABEL (VISTABEL Toxina Botulinica Tip A) deoarece ambele produse contin exact aceeasi substanta activa si sunt livrate de aceeasi firma ALLERGAN. BOTOX-ul este aprobat in Marea Britanie pentru a elimina excesul de transpiratie, iar VISTABEL-ul este aprobat pentru tratamentul anumitor riduri ale fetei.

VISTABEL contine o proteina de origine bacteriana special prelucrata. Desi VISTABEL este un nume relativ nou, proteina purificata pe care o contine, se foloseste in practica clinica de peste 10 ani sub numele de BOTOX. Experienta bogata acumulata confirma faptul ce tratamentul cu VISTABEL este un tratament sigur.

O cantitate infima de VISTABEL injectata in musculatura fetii, impiedeca temporar semnalele nervoase sa ajunga la muschi, acestia se relaxeaza, pielea se intinde si devine neteda.

Tratamentul dureza mai putin de 10 minute, si pacientii se pot intoarce imediat la activitatile lor. Efectul de netezire a pielii dureaza pana la 4 luni. VISTABEL trebuie injectat numai de catre un medic experimentat care sa aprecieze cantitatea exacta si locul precis de injectare. Numai in acest fel se pot obtine rezultatele dorite si un aspect natural.

Nimic nu poate opri trecerea timpului si chiar daca ne place sau nu, cu totii imbatranim si asta se vede pe fetele noastre. Accentuarea liniilor fetii si ridurile sunt o parte normala a procesului de imbatranire, facandu-ne sa aratam mai obositi, mai ingrijorati si mai batrani decat suntem in realitate.

Structura pielii se modifica cu timpul si devine mai putin elastica si flexibila. Celulele grasoase din straturile profunde (dermul) se imputineaza si sunt mai transparente iar glandele sebacee (secreta substante grase) si sudoripare (secreta transpiratia) care mentin pielea supla devin mai putin active .

Muschii fetii deasemeni slabesc si pielea incepe sa se increteasca. Toti acesti factori afecteaza modul in care arata pielea fetii.

Relaxantele musculare sunt folosite pentru :

  • Riduri de incruntare, liftingul (ridicarea) pielii fruntii
  • Ridurile dintre sprancene
  • Ridurile periorbitale (in jurul ochilor) si periorale (in jurul gurii)

Salonul de infrumusetare Donna Carina din Iasi va ofera tratamente cosmetice sigure, de calitate si adaptate dorintelor dumneavoastra.

Venim in sprijinul clientior nostri cu o gama larga de produse si tratamente medicale cosmetice anti-aging (anti-imbatranire). Consideram ca decizia de a urma un astfel de tratament nu trebuie luata cu usurinta, de aceea va putem sfatui asupra tuturor optiunilor disponibile.

In timpul consultatiei putem discuta asupra stilului de viata, nutritie si probleme generale de sanatate si putem planifica pasii care va pot ajuta sa pastrati o piele cu aspect tanar si vibrant.

Va putem sfatui cum sa va ingrijiti pielea, care produse vor avea efect si care nu in functie de tenul dvs, si de asemeni cum sa va protejati pielea in viitor.
Consultatiile si tratamentele sunt efectuate de catre un specialist.

La ce efecte secundare ma pot astepta ?

Ca orice alt medicament, VISTABEL poate produce efecte secundare, insa daca apar, sunt temporare si de scurta durata: discreta durere la locul injectarii, roseata, edem moderat (umflatura). Alte efecte cum ar fi ptoza palpebrala (caderea pleoapei superioare) dupa injectia pentru ridurile dintre sprancene, se datoreaza difuzarii medicamentului in musculatura vecina si este deasemeni un fenomen trecator.

Ce altceva mai puteti face pentru a va mantine pielea sanatoasa si frumoasa?

  • Folositi creme de protectie ori de cate ori stati mai mult timp la soare.
  • Nu fumati. Fumatul favorizeaza aparitia precoce a ridurilor.
  • Consumati o alimetatie sanatoasa care include multe fructe si legume.
  • Beti multa apa.