Rezervari Palas Mall - 0748.284.343          Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185               Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
28
Aug

Epilare Definitiva Laser – Epilare Definitiva Laser NDYAG – Unic In Iasi

Epilare Definitiva Laser – Epilare Definitiva Laser NDYAG – Unic In Iasi

Metodele de infrumusetare noi, revolutionare, sigure pentru sanatatea dumneavoastra si cu rezultate imediate se implementeaza continuu in cadrul saloanelor de infrumusetare (serviciile de infrumusetare Iasi oferite de Donna Carina) sau in cadrul clinicilor medicale specializate in operatii estetice, capabile sa va redea varsta dorita in orice moment.

Donna Carina va propune sa incercati in exclusivitate una dintre ultimele tehnologii adoptate in cadrul serviciilor de epilare definitiva in Iasi (servicii exculsive Donna Carina de epilare definitiva sigure pentru sanatatea dumneavoastra): epilare laser cu laserul NdYAG Cutera – CoolGlide.

Cutera foloseste lumina inteligenta a laserului pentru imbunatatirea aspectului tegumentului in deplina siguranta. Rezultate spectaculoase se obtin pe orice fel de tip de piele fie bronzata sau inchisa la culoare. De asemenea laserul NdYAG Cutera – CoolGlide a oferit rezultate pozitive in tratamentul dilatatiilor venoase, hemangioame, etc.

Laserul NdYAG Cutera – CoolGlide utilizeaza o tehnologie non invaziva fara efecte secundare, rezultatele de indepartare efectiva a parulului nedorit aparand imediat.

Indepartarea totala a pilozitatii excesive se realizeaza in anumite situatii mai dificil – de exemplu in cazul parului deschis la culoare. In functie de zona in care are loc procesul de epilare definitiva, pot aparea mici dureri in timpul procesului.

Avantajele epilarii definitive cu laser NdYAG Cutera – CoolGlide: epilarea definitiva pentru portiuni mari de piele este rapida si rezultatele epilarii definitive sunt eficiente aproximativ pentru toate tipurile de piele, in special pielea bronzata.

Va asteptam sa va programati la numarul de telefon 0742054318.

Id Yahoo Messenger Servicii De Infrumusetare Iasi: donnacarinaiasi@yahoo.com