Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Epilare definitiva – SPL

Treatment Info

Treatment Detail

Simte-te bine in pielea ta!

La ora actuala femeile au la dispozitie numeroase metode de indepartare a parului nedorit de pe corp, aparatul de ras si ceara fiind cele mai uzuale moduri de epilare. Dar efectele acestora sunt de scurta durata. Epilarea cu ceara este dureroasa, iar folosirea lamei de ras poate irita pielea. O varianta ar fi si epilarea cu laser, dar aceasta reduce numarul firelor de par si nu il indeparteaza definitiv.

Epilare definitiva eficienta

Metoda cea mai eficienta de epilare permanenta o reprezinta epilarea cu lumina pulsata. Un impuls de lumina este trimis direct catre sute de foliculi de par simultan. Aparatele care redau lumina pulsata au doua frecvente: SPL (Square Pulsed Light) si IPL (Intense Pulsed Light). Metoda IPL are unele neajunsuri, incalzind foarte tare zona pe care se lucreaza, fiind asemanatoare cu metoda de epilare cu laser.

Epilarea definitiva SPL este cel mai avansat mod de epilare permanenta. Lumina penetreaza optim pielea, fiind putin probabil ca aceasta sa se supraincalzeasca sau sa apara arsuri. Concret, impulsurile de lumina actioneaza asupra melaninei, incetinind drastic dezvoltarea celulelor care produc firele de par. In 15-20 de zile dupa tratament parul cade de pe corp, iar cresterea firelor noi este oprita.

Cu doua saptamani inainte de sedinta de epilare nu trebuie sa folositi ceara sau epilatorul pe zona care se doreste a fi epilata. De asemeni, cu 7 zile inainte de tratament este interzisa decolorarea parului sau folosirea de creme depilatoare. Expunerea la razele UV sau la soare se face doar cu folosirea in prealabil a unei creme cu un grad foarte ridicat de protectie. Zona ce urmeaza a fi tratata trebuie rasa.

Recomandare

Epilarea definitiva cu SPL este recomandata persoanelor peste 18 ani. Metoda nu este eficienta in cazul persoanelor cu parul rosu sau blond, cu o concentratie mica de melanina, cat si in cazul persoanelor care au pigmentul pielii foarte inchis (negru). Totodata, metoda este contraindicata femeilor insarcinate, diabeticilor, persoanelor care prezinta tumori sau leziuni ale pielii, sau cu boli de piele.

Epilarea definitiva cu SPL nu este dureroasa, in timpul tratamentului se simt doar mici intepaturi. Efectele acestei metode de epilare dureaza pana la 5 ani. Pentru rezultate optime este necesar un minim de 6 sedinte.

Daca sunteti interesate de aceasta metoda de epilare, specialistii Donna Carina va stau la dispozitie pentru informatii si sfaturi utile.

Va asteptam in saloanele noastre!

Programeaza-te la 0748 284 343 sau pe pagina noastra de facebook!