Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Micropigmentarea

Treatment Info

Treatment Detail

Micropigmentarea (machiaj semipermanent)

Specialiștii Donna Carina Iași vă propun tehnica de machiaj semipermanent prin care sprâncenele sau buzele tale capătă formă.

Micropigmentarea  reprezintă o tehnică specială de realizare a machiajului permanent. Acesta presupune inserarea de pigmenți hipoalrgenici în straturile pielii. După vindecare, acești pigmenți râmân în piele câțiva ani, diminuându-și efectele în timp, în funcție de vârstă și structura pielii. La nivelul sprâncenelor această procedură se realizeaza prin inserarea de pigmenți la nivelul dermei (al doilea strat al pielii). Cu ajutorul unor ace minuscule, tehnica medicală este special gândită și adaptată pentru realizarea unui machiaj semipermanent. Efectul obținut în urma micropigmentării este cât se poate de natural și realistic, în comparație cu machiajul convențional.

Această procedură se adresează tuturor persoanelor care au sprancene rare, sau le-au pierdut de tot. De asemeni, micropigmentarea se folosește și pentru conturarea ochilor și a buzelor. Se pot obtine astfel rezultate surprinzatoare.

Micropigmentarea (machiaj semipermanent) nu trebuie confundata cu tatuajul cosmetic, deși principile pot părea aceleași. Micropigmentarea nu poate fi realizată cu pigmenții folosiți pentru tatuaje, deoarece acesția ar migra între straturile de piele, lăsând pete negre. Uneletele folosite pentru tatuaj cosmetic nu au finețea necesară pentru a micropigmenta buzele, sprâncenele sau ochii, deoarece nu creează un efect natural, rezultatele obținute fiind total diferite.

Pentru a obține un look impecabil, sunt necesare, în medie, 2 sau 3 ședințe de micropigmentare (machiaj semipermanent). La prima ședință clienta și esteticianul stabilesc împreună forma sprâncenelor, grosimea acestora, culoarea etc. și se realizează prima micropigmentare (machiaj semipermanent), urmând ca la ședințele următoare să se accentueze culoarea și să se definitiveze forma.

Folosirea unui anestezic local și a aparaturii speciale fac ca durerea din timpul ședințelor de micropigmentare (machiaj semipermanent) să fie tolerabilă pentru majoritatea persoanelor. Pigmenții folosiți sunt medicali, organici, de calitate foarte bună, iar aparatura cu care lucrează esteticienii este Phibrows, lider mondial în micropigmentare .

Așadar, dacă doriți să îmbunătățiți considerabil aspectul sprâncenelor dumneavoastră, vă așteptăm în salonul Donna Carina Iasi din Palas Mall. Lasa-te pe mana colegilor nostri pentru un aspect de invidiat!