Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Pedichiura medicală

Treatment Info

Treatment Detail

Exclusiv în Iași,doar în saloanele Donna Carina: pedichiura medicală.

Pedichiura medicală este un tratament non-invaziv al unghiei, ce pune accent pe igiena și estetica acesteia. Este recomandată în special persoanelor cu probleme la unghiile de la picioare și cu bătături. Purtarea incălțămintei neadecvate, micoza, tăierea incorectă a unghiilor, precum și alți factori afectează sănătatea și aspectul unghiilor, acestea schimbându-și culoarea și devenind încarnate.

Pedichiura medicală este indicată tuturor persoanelor, atât bărbații cât și femeile care se confruntă cu una sau mai multe afecțiuni ale unghiilor precum: unghii încarnate, îngroșate, micoze, bătături, călcâie crăpate, piele îngroșată, schimbarea culorii unghiilor. Deși vindecă un spectru larg de afecțiuni, pedichiura medicală se adresează și persoanelor fără probleme ale unghiilor, care sunt preocupate pe sănătatea și igiena picioarelor lor.

Spre deosebire de pedichiura clasică, cea medicală pune accent în primul rând pe curățare și igienizare, fără a neglija estetica acesteia. În timpul realizării unei pedichiuri medicale picioarele nu se înmoiae în apă caldă, calozitățile tălpilor nu sunt curățate cu briciul sau cu foarfecele. Se folosesc creme și geluri antiseptice speciale care îndepărtează  celulele moarte fără să afecteze sau să agreseze pielea. Cuticulele sunt înmuiate cu un ser pe bază de acid ureic care facilitează îndepărtarea acestora fără a le trauma, încetinind în același timp și creșterea lor.

De asemeni, pedichiura medicală include și tratamentul micozelor (pe baza unui diagnostic stabilit de medicul dermatolog), tăierea unghiilor îngroșate, tratarea calusurilor (piele îngoșată) precum și tratamentul unghiilor care și-au schimbat culoarea. Pedichiura medicală vindecă problemele unghiilor pentru a nu se ajunge în final la medicul chirurg.

Instrumentele metalice folosite pentru tăiere sunt sterilizate înainte de utilizare, iar cele care nu pot fi sterilizate sunt de unică folosință, astfel încât riscul de a contacta diferiți microbi devine inexistent.

Pentru sănătatea și frumusețea unghiilor tale, specialiștii Donna Carina recomandă ca pedichiura medicală să fie realizată lunar. O ședință durează în medie o oră.

Preturi informative:
Pedichiura medicala – 150 lei
(reparare unghii incarnate, indepartare bataturi)

Programează-te la: 0748 284 581 sau 0332 730581