Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Tratamente faciale

Treatment Info

Treatment Detail

Tratamente faciale Mary Cohr

Tratamentele faciale redau tenului vitalitatea si stralucirea de care acesta are nevoie. Prin aplicarea corecta a produselor necesare, specialistii Donna Carina va propun urmatoarele tratamente in functie de nevoile pielii dumneavoastra:

Tratamente faciale Beaute Lifting

Este un tratament facial profesional pe baza de colagen marin pur care ajuta la umplerea ridurilor si pe cele de expresie de la suprafata pielii. In acelasi timp, datorita efectului filmagen, tenul este profund hidratat.

Procedura tratament facial in 3 pasi spectaculosi de intretinere

Prin aceasta procedura se obtin urmatoarele rezultate imediate: ridurile sunt diminuate, trasaturile sunt netezite, aspectul tenului devine luminos si radiant. Procedura se realizeaza in trei etape, astfel:

– prima etapa presupune folosirea unui trasor Roll-on cu efect spectaculos anti-rid;

– crereitolizare a tenului realizata prin masajul pe baza concentratului Restructurant Nere Youth;

– la final se aplica o masca cu colagen marin pentru un efect de lifting si fermitate.

Tratamente faciale Aromatic Beaute

Este un tratament de hidratare si aromaterapie cu uleiuri esentiale 100% naturale si concentrate din plante. In urma acestui tratament facial, pielea devine echilibrata, se elimina toxinele, circulatia pielii este activata, aspectul tenului devine radiant, si nu in ultimul rand, pielea simte senzatia de bine.

Peeling Enzimatic (tratamente faciale cu produse Julliette Armand)

Acest tip de ingrijire pregateste tenul pentru urmatoarele scheme de tratament facial si confera tenului o luminozitate care dureaza cateva zile. In cadrul acestui peeling se foloseste si o masca ce contine enzime din fructe exotice cu actiune de tonifiere si refacere a keratinei. Peeling-ul enzimatic se poate aplica pe toate tipurile de ten, exceptand cel acneic, cu eczeme sau arsuri. Este recomandat in tratamentul facial de hidratare.

Tratamentul DNA Repair

Este un tratament facial anti-aging destinat tuturor tipurilor de ten (inclusiv pentru cuperoza), in special cele afectate de lipsa de vitamine si minerale. Rezultatele obtinute in urma acetui tip de tratament sunt: un ten revitalizat, reconstruit la nivel celular.

 

In functie de nevoile tenului dumneavoastra, specialistii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile suplimentare legate de tratamentele faciale, asa ca va asteptam in unul din saloanele noastre!

Programeaza-te la 0748 284 343 pentru unul din tratamentele faciale Mary Cohr!