Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Ultra Lipo si Presoterapia

Treatment Info

Treatment Detail

ULTRA LIPO este un nou echipament dedicat luptei cu adipozitatile localizate, oferind corpului reconturarea dorita.

Acesta foloseste principiul cavitatiei pentru a lucra direct asupra acumularilor adipocitare, permitand eliminarea grasimilor prin reabsorbtie in sistemul limfatic avand tehnologie complet non-invaziva si nedureroasa. Este singurul echipament cu cavitatie multi-frecventa care are un istoric impresionant in medicina , cu mii de tratamente realizate in intreaga lume.

ULTRA LIPO reduce depozitele de grasime. Tesuturile sunt compactate si oxigenate chiar de la prima sedinta. Rezultatul final este vizibil, stabil-asemeni rezultatelor obtinute de pe urma traditionalei liposuctii.

Tratamentul se realizeaza in conditii de siguranta si confort maxim.

REZULTATUL este o accelerare a metabolismului si a schimburilor de lichide in interiorul adipozitatilor, cu rol in drenarea grasimilor metabolizate si eliminarea lor pe cale naturala, transpiratie si urina.

CE ESTE CELULITA?

Celulita este reprezentata de acumulari inestetice de grasime pe anumite zone ale corpului, datorita careia pielea capata aspect de “coaja de portocala” sau “aspect capitonat”. Este mai des intalnita la femei, studiile aratand ca 85% pana la 98% dintre femei sunt afectate de celulita.

Celulita reprezinta practic acea grasime aflata in stratul superficial, acea grasime non-necesara organismului. De asemenea. este localizata in zona cel mai putin afectata de curele de slabire. Efortul fizic intens si dietele-fie ele si drastice-rareori au efect asupra zonelor cu celulita.

ULTRA LIPO propune terapie cu unde acustice pentru solutionarea problemelor inestetice cauzate de aparitia celulitei.

CAVITATIE

Cavitatia acustica se produce de fiecare data cand un lichid este supus unui sunet suficient de intens sau ultrasunet (cu frecventa intre 20 Khz si 10 Mhz).

Atunci, cand unda acustica trece printr-un lichid, determina dilatari si comprimari extrem de rapide. Daca intensitatea este suficient de mare, in interiorul lichidului va aparea un vid (o bula cavitationala).

Practic, la nivelul adipocitului (celula grasa), tensiunile create si bula cavitationala astfel aparuta genereaza o “rupere” a membranei celulei. Materialul celular care supradimensioneaza adipocitul-ne referim aici la grasime, colesterol, deseuri metabolice, sunt astfel “scoase” din celula. Ajung in lichidul interstitial (dintre celule) de unde limfa il preia si elimina pe cale naturala (prin urina, transpiratie).

TERAPIE NON-INVAZIVA

Terapia cu unde acustice reprezinta o noutate in tratamentele anticelulitice. Undele acustice produc un val de presiune care actioneaza direct asupra adipocitelor.

Undele acustice ajuta de asemenea la slabirea “gropitelor” de grasime, topirea lor si eliminarea grasimilor prin drenaj limfatic.

ACTIUNEA ULTRASUNETELOR

Radiatia ultrasunetelor genereaza un masaj intens cu vibratii ce penetreaza pana in profunzimea tesuturilor.

Acest masaj este mult mai intens decat masajul manual ori mecanic, atat datorita modalitatii diferite de concentrare a fortei cu care se actioneaza cat si datorita frecventei inalte (care genereaza in interiorul tesutului presiunii si tractiunii care se succed foarte rapid).

PRINCIPALELE BENEFICII

– Stimularea metabolismului;

– Vasodilatarea;

– Transportul de oxigen si substante metabolice;

– Indepartarea substantelor catabolitice ;

– Cresterea temperaturii local;

– Efect sedativ asupra terminatiilor nervoase.

PERIODICITATE:

Rezultatele de reconturare a siluetei sunt vizibile inca de la prima sedinta. Totusi, pentru a fixa si mentine rezultatele astfel obtinute., sunt necesare 4 sau chiar 8 sedinte (in functie de gravitatea inestetismului). Durata unei sedinte este de maximum 30 de minute.

CONTRAINDICATII:

  1. Sarcina sau perioada de alaptare
  2. Cazuri de epilepsie
  3. Cazuri de tumori maligne
  4. Inflamatii acute sau boli infectioase
  5. Rani deschise sau care nu s-au vindecat complet
  6. Boli ale inimii
  7. Diabet acut
  8. Prezenta sterilet
  9. Hipersenzitivitate genetica
  10. Hemoragii si cazuri de hemofilie