Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
04
oct.

System Professional in Saloanele Donna Carina Iasi

Wella lanseaza la Iasi brandul prestige System Professional in saloanele Donna Carina

Luna octombrie debuteaza in saloanele Donna Carina cu lansarea brandului prestige System Professional de la Wella. In cadrul evenimentului au avut loc traininguri de specialitate si demonstratii cu clientele saloanelor.

Ce este System Professional?

In produsele System Professional sunt imbinate stiinta de ultima generatie cu maiestria ingrijirii parului pentru a forta limitele frumusetii si sanatatii parului. Pornind de la convingerea ca parul fiecaruia este unic, intocmai ca o amprenta, produsele System Professional ofera un mijloc personalizat de ingrijire a parului, punand pe primul loc rezultatele. De la un diagnostic individualizat in salon pana la o gama diversificata de produse de ingrijire pentru acasa, gama System Professional ofera un sistem complet, profesional, adaptat nevoilor individuale, care transforma total aspectul parului.

Lansat în 1974 de un grup de oameni de știință, System Professional s-a remarcat prin produse de îngrijire  trans­formatoare. După 40 de ani, cercetătorii brandului fac o descoperire uimitoare: lipidele părului (care leagă structurile de cheratină între ele, pentru a asigura integritatea și flexibilitatea cuticulei) diferă de la om la om, precum o amprentă, și că echilibrarea acestuia este cheia obținerii unui păr sănătos.

Plecând de la această desco­perire, a fost lansat brandul prestige System Professional. Pentru a diagnostica în mod corect care este codul personalizat al energiei părului ne putem folosi de o aplicație numită System Professional Energycode APP – bazată pe un test cu întrebări legate de părul dumneavoastră, com­pletat de stilist în salon – și de o consultanta specializată , sprijinindu-ne pe rezultatul analizei părului la microscop. În urma diagnozei, aplicația determină care este îngrijirea perfectă pentru dumneavoastră și care sunt produsele System Professional cele mai indicate atât pentru tratamentul din salon, cât și pentru acasă.

Pentru diagnoza, tratamente și programări, vă așteptăm la salonul Donna Carina din Palas Mall Iasi sau ne puteți contacta la 0748 284 343. Vă așteptăm!