Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro
Contacteaza-ne
Rezervari Palas Mall - 0748.284.343 Rezervari Iulius Mall - 0742.836.185 Rezervari Copou - 0722.666.166          
contact@donnacarina.ro

Articole DONNA CARINA

Informatii pentru tine!
05
oct.

Indragoste-te de parul tau! Tratamentul cu keratina!

Keratina este o proteina care se gaseste in mod natural in structura firului de par. In procesul de indreptare a parului folosind produse pe baza de keratina, se urmaresc anumiti pasi care au ca rezultat un par matasos, sanatos si perfect indreptat. Stilistul aplica pe par produsul de indreptare si apoi foloseste caldura placii pentru par in vederea fixarii produsului in firul de par. Procedura dureaza 90 de minute, sau mai mult, in functie de lungimea parului.

Prin apelarea la o astfel de metoda de indreptare a parului se reduce considerabil timpul zilnic alocat coafarii pentru persoanele care folosesc metode obisnuite pentru a obtine un par drept (placa, perie si uscator). Efectul unui astfel de tratament dureaza pana la 3 luni, parul pastrandu-si aspectul sanatos si matasos. Un alt avantaj al aplicarii keratinei pe par este eliminarea incretirii parului , chiar in conditii de umiditate crescuta sau ploaie. Spre deosebire de modurile uzuale de indreptare a parului cu placa sau cu peria si uscatorul, tratamentul cu keratina nu afecteaza firul de par, ba din contra, acesta devine mai puternic, mai rezistent, hranit si hidratat.

Este important ca 3-4 zile dupa aplicarea keratinei pe par acesta sa nu fie spalat. De asemeni, ingrijirea dupa tratamentul de la salon influenteaza mult aspectul acestuia. In acest sens, gama Kerasilk de la Goldwell vine in intampinarea clientelor cu produse ce pot fi folosite acasa, pentru a pastra efectele tratamentului cu keratina de la salon un timp cat mai indelungat. Produsele din acesta gama transforma parul intr-unul matasos pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 5 luni.

Tehnilogia Kerasilk, prin conceptul KT3 (Keratransform Technology), combina puterea a trei ingrediente active pentru a transforma parul. Primele doua ingrediente, keratina si extractul de matase contribuie la pastrarea culorii si la intarirea firului de par. Impreuna, aceste componente formeaza baza pentru toate produsele Kerasilk. Cel de-al treilea ingredient, inspirat din metodele de ingrijire a pielii, completeaza tabloul ingrijirii specializate.

Tratamentele KERASILK:

KERASILK CONTROL – De la dificil de coafat la fabulos!

Serviciul de Tratament Kerasilk asigura o transformare de lunga durata a parului, intr-unul matasos si neted pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 5 luni.
Secretul: performanta la cel mai inalt nivel a KeraShapeTechnology. Absolut fabulos!

Noul KERASILK RECONSTRUCT – De la degradat la suplu!

Noul serviciu Kerasilk Reconstruct asigura o transformare de lunga durata intr-un par suplu si sanatos pe o durata de 10 spalari. Imbogatit cu formula Keratin si Hyaloveil.

Noul KERASILK REPOWER – de la tern la luxuriant!

Volum: transformare de lunga durata intr-un par frotificat pana la 10 spalari. Imbogatit cu formula Keratin si Elastin. Revigorare absoluta!
Impotriva caderii parului: transformare de lunga durata intr-un par perfect fortifiat, mai des si mai puternic. Secretul: Procapil si t-Flavanone!

Noul KERASILK COLOR

Noul Kerasilk Color Beautifying Service asigura o transformare pe termen lung a parului, acesta avand o culoare mai vibranta, mai stralucitoare, ce dureaza mai mult cu 6 saptamani decat in mod obisnuit. Imbogatit cu formula Keratin si Tamanu Oil. Stralucire luxurianta!