ACADEMIA DONNA CARINA

Devino un #beautycreator alaturi de Academia Donna Carina!

Academia Donna Carina, înființata in anul 2016 și cu un număr de peste 500 de cursanți-absolvenți, are misiunea de a ajuta noua generatie de talente sa devină #beautycreators și sa le ghideze primii pasi in domeniul înfrumusețării, atat pe partea de coafor, cât și pe partea de frizerie!

Fa cunostinta cu trainerii tai!

Carina adochitei

Trainer in cadrul Cursului de Inițiere & Perfecționare in Coafor, Hairstylist & Make-up Artist in salon începând cu anul 2018, a început aceasta cariera alături de Academia Donna Carina. De atunci au urmat numeroase Cursuri de Perfecționare, Seminarii, Masterclass-uri alături de cele mai mari nume in domeniu din Romania, spectacole, sedinte foto la care a participat in calitate de Hairstylist& Make-up Artist. Este experta in Colorimetrie, aplicarea Extensiilor & Social Media Video Editing. Abia așteaptă sa împărtășească din experienta și entuziasmul ei viitorilor #beautycreators! Pana atunci…te invita pe pagina ei de Instagram sa o urmaresti! @carina.adochitei.hair

Cristina Albert

Trainer in cadrul Cursului de Initiere & Perfectionare in Coafor, hairstylist in domeniu începând cu anul 2017, a început aceasta cariera pasind pe treptele Academiei Donna Carina. Astfel, a luat nastere dorinta de a evolua alături de tineri dornici de frumos și de a transmite mai departe informatia & secretele dobândite de-a lungul timpului prin munca de salon, ședințele foto, spectacolele artistice la care a participat și nu numai. Este experta in Coafuri & Hairstyling și abia așteaptă sa cunoasca viitorii #beautycreators !

Alex Pruteanu

Trainer in cadrul cursului de coafor si frizerie, hairstylist cu peste 7 ani de experienta in salon, creativitatea si ambitia fiind cuvintele care il definesc. Este expert in tunsoare si culoare, si multiplu campion national si international!

Vlad Iulian

Trainer in cadrul cursului de frizerie si barber stylist Uomo Studio, Artist cu peste 10 ani de experinta in aceasta meserie si in munca de salon

Adel Khasawneh

Trainer in cadrul cursului de frizerie si barber stylist Uomo Studio si trainer al Academiei Donna Carina, cu peste 5 ani de experienta in salon, practica aceasta profesie cu multa pasiune si entuziasm.

Victor Macovei

A absolvit Academia Donna Carina atat in cursurile de frizerie cat și cele de hairstylist. Parcursul lui in cadrul cursurilor a dus la angajarea sa in cadrul salonului Donna Carina din Palas. Pe parcursul carierei sale a participat și a caștigat diferite premii, printre care amintim: locul I la concursul Master Barber, locul 3 la concursul TrendVision by Wella, șa. Perfectionismul il definește și il ghidează.

Cursul de Inițiere in Coafor

Durata: 10 saptamani
Conținut: teorie&practica pe capuri de păpuși și modele, la academie/in salon(ca ucenic).
Ce vei invata: tunsoare(de la par lung la par scurt),coafura(de la coafuri de zi, lejere, la coafuri de ocazie, complexe), coloristica(de la vopsit uniform/radacina, la decolorat, tehnici de balayage, highlights) , utilizarea produselor profesionale si ustensilelor de lucru, in funcție de nevoia clientului.

Cursul de Inițiere in Frizerie

Durata: 6 saptamani
Conținut: teorie&practica pe capuri de păpuși și modele, la academie/in salon(ca ucenic).
Ce vei invata: tunsoare (de la par lung la par scurt), tehnici de tunsoare(de la clasic la ultimele trenduri), tehnici de fade/crop, stilizare barba, secrete din meserie, modalitatea de utilizare a produselor & ustensilelor profesionale.

Curs de Perfecționare in Frizerie

Durata: 1 săptămana
Conținut: tehnici avansate de tuns si barba, seminarii look & learn, in fiecare zi se invata si practica ceva diferit, workshopuri.

Curs de Perfecționare in Coafor

Durata: 6 zile
Conținut: Cut & Colour & Styling, Combinatii de tehnici și forme folosite in salon, consultanta și diagnoza, poziția corecta a corpului, cunoașterea și folosirea corecta a produselor, tehnici variate de styling, tehnici variate de colorare.

Curs One on One

Antrenament 1 on 1 cu un specialist dedicat in exclusivitate ție
durata si pret in funtie de cerinte

Intrebari Frecvente

Da, suma totala a cursului se poate achita in rate, in funcție deposibilitatile pe care le are fiecare cursant. Achitarea avansului in schimb, trebuie sa fie neaparat
de minim 100 euro/500 RON.

Nu, pretul cursului include teoria, practica, starter kit pentru fiecare cursant(pentru cusrul de frizerie), capuri de păpușa, toate instrumentele de baza de la perii la
feoane (in cadrul academiei), produse profesionale (fixative, șampoane, vopsele etc), tips & tricks de la traineri și dezvoltarea abilitaților personale in ceea ce privește relaționarea cu clientii și cu colectivul.

Da, diploma acreditata de la minister poate fi recunoscuta in Uniunea Europeană,  nsă trebuiesc facute ulterior primirii ei, procedurile necesare convertirii pentru tara respectiva, la notar/organ autorizat .

Initial, practica se face doar pe capuri de păpuși, ulterior, după dobandirea informațiilor necesare, se trece la practica pe modele umane.

Da, fiecare cursant are sarcina, la timpul potrivit, de a-și aduce model pe care sa realizeze practica,  nsă in situatia in care nu are aceasta posibilitate, va comunica situatia trainerilor, iar academia va rezolva aceasta probema.

Da, pe parcursul cursului, vor exista momente in care veți fi prezenți la programările trainerilor din cadrul saloanelor Donna Carina.

Da, in funcție de implicarea și talentul fiecărui cursant in parte și mai apoi de aprobarea trainerilor, după acumularea experienței necesare in cadrul saloanelor noastre, ca ucenic al unuia dintre traineri, Donna Carina poate  ncheia contracte de munca cu absolvenții Academiei Donna Carina.

Nu, in cadrul Cursului de Inițiere in Coafor, cursantul trece prin  ntreaga noțiune de teorie&practica a segmentelor de Tuns, Coafura și Culoare, acoperindu-se fiecare detaliu, de la tuns par scurt la tuns par lung, de la coafuri de zi la coafuri complexe, de ocazie ori artistice și de la un vopsit simplu de radacina ori nuanțare a parului la tehnici complexe de balayage ori suvitare.

Nu, atat la Cursul de Coafor, cat și la Cursul de Frizerie, veți avea alături, pe tot parcursul perioadei, traineri de top, cu zeci de ani de experienta in spate, fideli meseriei și muncii in cele mai mari saloane, cu clienti de toate tipurile, extrem de talentati și profesionisti, castigatori ale celor mai mari concursuri nationale&internationale, absolvenți și participanti in cadrul unor Cursuri de top și seminarii/workshopuri de seama, atat la nivel national, cat și international.

Da, după absolvirea examenului se primește Diploma Acreditata de la Minister, dar și o diploma din partea Academiei Donna Carina, recunoscuta la nivel national.

Da, cursurile se realizeaza și se desfășoară doar in limba romana

Inscrie-te

Telefon: 0754099563 / 0755952473
*Inscrierea și plata avansului se vor realiza la receptia Salonului Donna Carina din Palas Mall, etaj1.

Devino model

Inscrie-te

In cadrul cursurilor se lucreaza pe capuri de papusi respectiv pe modele. Serviciile practicate sunt gratuite si supravegheate de trainerii nostri.